Virksomhed

Vi Er

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Vi administrerer hundredvis af online-ejendomme, domæner på mere end 43 sprog på de fleste kontinenter. I løbet af næsten 20 år har vi haft succes, fordi vi ved, at genveje ALDRIG fungerer. Derfor følger vi reglerne nøje. Hele tiden. Nogle af vores konkurrenter har mindre eller ingen skrupler. Vi driver en virksomhed, ligesom dig, og vi holder af langsigtet mere end kortvarig gevinst. Sådan kan vi løbende arbejde med små og store Fortune 500-virksomheder. Vi kender smerten ved at skulle administrere flere store websteder, hundreder af sitemaps arrangeret for større virksomheder og være opmærksomme på at gavne din virksomhed positivt. Vores perfekte sted ligger mellem: at prøve nye ting og være super konservativ. Vi undersøger, tænker, analyserer, så vi kan måle virkningen af vores strategi over tid.

Vores firma er specialiseret i SMO-tjenester. Fra revision til e-handel, tilstedeværelse af sociale medier og brandbuilding-initiativ og Enterprise SMO-tjenester kan vores virksomhed dække hele spektret af SMO-relaterede tjenester.

Se vores Vi Er Tjenester
Men hvorfor?

Hvorfor gør vi det, vi gør?

Covid-19-pandemien påvirker milliarder af mennesker over hele verden. Alle er berørt af dette. Denne erklæring er endnu mere præcis, når vi tænker på små og mellemstore virksomheder. De er rygraden i økonomien. De har brug for vores support, især når det kommer til digital transformation, onlinesalg og online markedsføring. Vores mål hos RocketSales er at fortsætte med at få indflydelse ved at levere ud over salgs- og marketingtjenester og hjælpe vores kunders forretning med at gøre det gennem denne pandemi.