Facebook Butikker

Radgivning

Hvis du sælger dine produkter ved hjælp af Facebook Shops, kan du drage fordel af vores erfaring. Vi ved, hvordan du tilpasser din butik korrekt for at hjælpe dig med at blive mere synlig.

Vores firma er specialiseret i salgskonsulenttjenester. Fra væksthacking, optimeringstjenester, A / B-test, hvordan man øger flere online leads såvel som offline leads. Vi tænker anderledes, og vi vil se på din virksomhed som en outsider og hjælpe dig med at se, hvordan du ser på din virksomhed på en frisk ny måde.

Se vores Radgivning Tjenester
Men hvorfor?

Hvorfor gør vi det, vi gør?

Covid-19-pandemien påvirker milliarder af mennesker over hele verden. Alle er berørt af dette. Denne erklæring er endnu mere præcis, når vi tænker på små og mellemstore virksomheder. De er rygraden i økonomien. De har brug for vores support, især når det kommer til digital transformation, onlinesalg og online markedsføring. Vores mål hos RocketSales er at fortsætte med at få indflydelse ved at levere ud over salgs- og marketingtjenester og hjælpe vores kunders forretning med at gøre det gennem denne pandemi.