Skyd dit salg og marketing. Offline og online.

Har du brug for at øge dit salg? RocketSales giver dig et stort sæt værktøjer og arbejdskraft, der hjælper dig med at øge dit salg.

rocketsales.dk

“Vi havde ingen online tilstedeværelse før Covid-19-pandemien. Ved hjælp af RocketSales var vi i stand til at tage vores forretning online og endda øge vores omsætning.”

Stol på af topklienter

Hvad er RocketSales?
Hvad vi gør bedst

Søgemaskine optimering

Vores firma er specialiseret i SEO-tjenester. Fra revision til e-handel, lokal SEO og Enterprise SEO-tjenester, vores virksomhed kan dække hele spektret af SEO-relaterede tjenester.

Se vores SEO-tjenester
Hvad vi gør bedst

Optimering af sociale medier

Vores firma er specialiseret i SMO-tjenester. Fra revision til e-handel, tilstedeværelse af sociale medier og brandbuilding-initiativ og Enterprise SMO-tjenester kan vores virksomhed dække hele spektret af SMO-relaterede tjenester.

Se vores SMO-tjenester
Men hvorfor?

Hvorfor gør vi det, vi gør?

Covid-19-pandemien påvirker milliarder af mennesker over hele verden. Alle er berørt af dette. Denne erklæring er endnu mere præcis, når vi tænker på små og mellemstore virksomheder. De er rygraden i økonomien. De har brug for vores support, især når det kommer til digital transformation, onlinesalg og online markedsføring. Vores mål hos RocketSales er at fortsætte med at få indflydelse ved at levere ud over salgs- og marketingtjenester og hjælpe vores kunders forretning med at gøre det gennem denne pandemi.

Hvad vi gør bedst

Ekstern salgskonsulent & hacking af vækst

Vores firma er specialiseret i salgskonsulenttjenester. Fra væksthacking, optimeringstjenester, A / B-test, hvordan man øger flere online leads såvel som offline leads. Vi tænker anderledes, og vi vil se på din virksomhed som en outsider og hjælpe dig med at se, hvordan du ser på din virksomhed på en frisk ny måde.

Se vores konsulenttjenester