Revidere

Vi Er

At have foretaget en SMO-revision er et af de vigtigste indledende trin for at begynde seriøst på at optimere din sociale medie tilstedeværelse og synlighed. Det giver os et klart øjebliksbillede af, hvordan situationen er i øjeblikket, og hjælper os med at træffe en informeret beslutning om, hvordan vi kan forbedre den nuværende situation til det bedre.

Vores firma er specialiseret i SMO-tjenester. Fra revision til e-handel, tilstedeværelse af sociale medier og brandbuilding-initiativ og Enterprise SMO-tjenester kan vores virksomhed dække hele spektret af SMO-relaterede tjenester.

Se vores Vi Er Tjenester
Men hvorfor?

Hvorfor gør vi det, vi gør?

Covid-19-pandemien påvirker milliarder af mennesker over hele verden. Alle er berørt af dette. Denne erklæring er endnu mere præcis, når vi tænker på små og mellemstore virksomheder. De er rygraden i økonomien. De har brug for vores support, især når det kommer til digital transformation, onlinesalg og online markedsføring. Vores mål hos RocketSales er at fortsætte med at få indflydelse ved at levere ud over salgs- og marketingtjenester og hjælpe vores kunders forretning med at gøre det gennem denne pandemi.

How well are you doing on social media? Stop guessing, and get an SMO Audit!

RocketSales revidere er €499 til audit. Betal kun for det, du bruger, punktum.

Enkel Revidere

499

Til audit, pr. websted / kanal.

Kom igang
Begynd at sælge mere i dag

  • Fuld rapport om din brandaktivitet
  • Kort konkurrenceanalyse
  • Dine top 3 mest indlæg / konti
  • Indlæg muligheder

  • * Alle gebyrer faktureres i EUR (€). Moms og skatter ekskluderet.